Behandling

Structural Bodywork

I Structural Bodywork ser vi kroppen som ett sammenhengende system, hvor alle elementene påvirker hverandre. Med utgangspunkt i bindevevet ser vi på hvordan holdnings- og bevegelsesmønstre, feilbelastning eller mangel på bevegelse kan skape kompensasjoner og begrensninger som ofte får konsekvenser helt andre steder i kroppen. Direkte manipulasjon av kroppens dype bindevevs-strukturer, i kombinasjon med helt spesifik bevegelse kan skape merkbare endringer på kort tid.

nakke_siden.jpg

Neurokinetic Therapy

Ensidige, repetative bevegelser, feilbelastninger og skader kan over tid føre til dysfunksjoner i bevegelsesapparatet. Det kan skape problemer i form av overbelastning og feilstillinger som igjen resulterer i smerte. Neurokinetic Therapy er en innovativ tilnærming til manuell muskeltesting som kan brukes både til kartlegging, og som rehabiliterende teknikk for ryggsmerter, nakkesmerter, carpal tunnel syndrom og andre skader.

rygg.jpg

Klassisk massasje

Massasje virker forebyggende på muskelplager, og øker restitusjonen i muskulatur etter trening raskere enn ved hvile. Mange smertetilstander kan lindres og muskelrelaterte smerter kan kureres med massasje. Utover dette kan massasje ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke. Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.

Jeg tilbyr for tiden dessverre ikke behandlinger med klassisk massasje.