alle_4_forfra.jpg

Åpne gruppetimer

Med jevne mellomrom holder jeg korte kurs i yoga og pilates for store og små grupper med spesielt fokus på skuldre, rygg, pust, avspenning, detox m.m. Kursene kan legges opp etter ønske og behov, og kan vare en kveld eller to, en helg, eller flere ganger.

Alle mine timer gir deg effektiv trening med fokus på økt kroppsbevissthet og presisjon, bevegelighet og balanse. I gruppetimene vektlegges funksjonell bevegelse, skadeforebygging og styrking av viktig kjernemuskulatur.

Ta kontakt med meg på gry@somawork.no dersom du ønsker at jeg skal holde kurs for deg og dine kollegaer eller venner, på arbeidsplassen eller et annet egnet sted.

 

Align Your Spine - Yogaterapi på Joy Yoga

headstand.jpg

Tunge løft eller lite aktivitet - alt vi gjør i hverdagen har en påvirkning på ryggsøylen vår, og det meste av det tenker vi ikke over. Noe av det viktigste vi kan gjøre er å bli oppmerksomme på mønstrene og holdningen vår.

Dette kurset vil gi deg kunnskap om hvordan ryggen din fungerer. Det er mye du kan gjøre selv for å forebygge problemer og endre uvaner som kanskje allerede har resultert i «vondter». Den dype støttemuskulaturen din er essensiell for en god rygg. Derfor skal vi også bruke tid i dette kurset på å styrke den. Du vil lære øvelser for å bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp rygg og nakke. Kurset passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Tid: Fredag 30. november kl. 17.30-19.00
Sted: Joy yoga, Gøteborggata 23, 0566 Oslo
Pris: 250 kr (for ikke medlem), 50 kr (medlemspris)