Denne høstens kursserie gir deg verktøy for å bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp skuldre, hofter og rygg.

Få med deg begge kursene for en helhetlig forståelse av disse nøkkelområdene for sunn bevegelse, eller velg de som er mest relevante for deg. Du vil uansett forlate hver time med fornyet energi, større forståelse og gode verktøy for å løse opp spenninger og forebygge slitasje og belastningsskader. Kursene passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo.

Velkommen!

 
 
halv_bro.jpg

Smidige hofter - 13. oktober

Hoftene er knutepunktet mellom over- og underkroppen din, og de skal koordinere bevegelsene i både ben og overkropp. Mange ryggproblemer har sitt utspring her, og kunnskap om disse sammenhengene kan forebygge og lindre mange plager.

Dette kurset vil gi deg innsikt i hvordan hoftene dine er satt sammen. Det er mye du kan gjøre selv for å forebygge problemer og endre uvaner som kanskje allerede har resultert i «vondter». Med bevisst bevegelse, rolig strekk og egenmassasje med baller skal vi bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp hoftepartiet. Vi bruker elementer fra yoga og pilates, og tar i bruk terapiballer og andre hjelpemidler. Kurset passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Tid: Lørdag 13. oktober kl. 12-14
Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo
Pris: kr. 350,-

Fei vekk støv og spindelvev, og gjør deg klar for skisesongen!

 
alle_4_forfra.jpg

Ledige skuldre - 24. november

Skisesongen er rett rund hjørnet. Uansett om du er en av de som er ute i løypa hver uke, eller om du trives best hjemme i sofaen - friske skuldre er viktig i alt vi gjør.
Skuldrene dine er skapt for stor bevegelighet, samtidig som de skal være et stødig fundament for armenes bevegelser gjennom jobb, trening og fritid. Hver dag utfordres de til å bære, løfte, trekke, skyve, holde, i tillegg til mikrobevegelser med tastatur og mus. Feilbelastning, svakheter og spenninger her kan skape problemer som forplanter seg til nakke, albue, arm og håndledd.

Dette kurset vil gi deg kunnskap om hvordan skuldrene dine fungerer. Det er mye du kan gjøre selv for å forebygge problemer og endre uvaner som kanskje allerede har resultert i «vondter». Du vil lære øvelser for å bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp skuldrene. Vi bruker elementer fra yoga og pilates, og tar i bruk terapiballer og andre hjelpemidler. Kurset passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Kom og bli bedre kjent med skuldrene dine!

Tid: Lørdag 24. november kl. 12-14
Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo
Pris: kr. 350,-

 

Scenehuset ligger rett ved Majorstuhuset.

Det finnes dessverre ikke matter på Scenehuset, så du må ha med deg egen matte. Jeg tar med baller og annet utstyr til alle, men ta gjerne med dine egne hvis du foretrekker det.

Scenehuset.jpg