Release & Reset våren 2018

_MG_2315.jpg

Denne vårens kursserie gir deg verktøy for å bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp skuldre, hofter og rygg.

Få med deg alle kursene for en helhetlig forståelse av disse tre nøkkelområdene for sunn bevegelse, eller velg de som er mest relevante for deg. Du vil uansett forlate hver time med fornyet energi, større forståelse og gode verktøy for å løse opp spenninger og forebygge slitasje og belastningsskader. Kursene passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo.

Velkommen!

 
 
downdog.jpg

Frisk rygg & nakke -  24. mai

Er du en av dem som liker å grave i hagen på denne tiden av året? Eller sitter du helst i en fluktstol med boka di og noe kaldt å drikke? Tunge løft eller lite aktivitet - alt vi gjør i hverdagen har en påvirkning på ryggsøylen vår, og det meste av det tenker vi ikke over. Noe av det viktigste vi kan gjøre er å bli oppmerksomme på mønstrene og holdningen vår.

Dette kurset vil gi deg verdifull kunnskap om hvordan ryggen din fungerer. Det er mye du kan gjøre selv for å forebygge problemer og endre uvaner som kanskje allerede har resultert i «vondter». Den dype støttemuskulaturen din er essensiell for en god rygg. Derfor skal vi også bruke tid i dette kurset på å styrke den. Du vil lære øvelser for å bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp rygg og nakke. Vi bruker elementer fra yoga og pilates, og tar i bruk ulike hjelpemidler som strikker, baller og tepper. Kurset passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Tid: Torsdag 24. mai kl. 18-20
Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo
Pris: kr. 350,-

Finn styrken og smidigheten i kroppens senter!

 
alle_4_forfra.jpg

Ledige skuldre - 15. februar

Skisesongen er godt i gang og vinterferien rett rund hjørnet. Uansett om du er en av de som er ute i løypa hver uke, eller om du trives best hjemme i sofaen - friske skuldre er viktig i alt vi gjør.
Skuldrene dine er skapt for stor bevegelighet, samtidig som de skal være et stødig fundament for armenes bevegelser gjennom jobb, trening og fritid. Hver dag utfordres de til å bære, løfte, trekke, skyve, holde, i tillegg til mikrobevegelser med tastatur og mus. Feilbelastning, svakheter og spenninger her kan skape problemer som forplanter seg til nakke, albue, arm og håndledd.

Dette kurset vil gi deg verdifull kunnskap om hvordan skuldrene dine fungerer. Det er mye du kan gjøre selv for å forebygge problemer og endre uvaner som kanskje allerede har resultert i «vondter». Du vil lære øvelser for å bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp skuldrene. Vi bruker elementer fra yoga og pilates, og tar i bruk ulike hjelpemidler som strikker, baller og tepper. Kurset passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Tid: Torsdag 15. februar kl. 18-20
Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo
Pris: kr. 350,-

Kom og bli bedre kjent med skuldrene dine!

 
halv_bro.jpg

Smidige hofter - 12. april

Det er vår i luften og på tide med en skikkelig vårrengjøring. Etter en lang vinter med glatt føre og mye tid innendørs er sjansene store for at hoftene dine føles litt stive og rustne. Hoftene er knutepunktet mellom over- og underkroppen din, og de skal koordinere bevegelsene i både ben og overkropp. Mange ryggproblemer har sitt utspring her, og kunnskap om disse sammenhengene kan forebygge og lindre mange plager.

Dette kurset vil gi deg verdifull innsikt i hvordan hoftene dine er satt sammen. Det er mye du kan gjøre selv for å forebygge problemer og endre uvaner som kanskje allerede har resultert i «vondter». Med bevisst bevegelse, rolig strekk og egenmassasje med baller skal vi bevege, bevisstgjøre, styrke og løse opp hoftepartiet. Vi bruker elementer fra yoga og pilates, og tar i bruk ulike hjelpemidler som strikker, baller og tepper. Kurset passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Tid: Torsdag 12. april kl. 18-20
Sted: Scenehuset, Bogstadveien 49, 0366 Oslo
Pris: kr. 350,-

Fei vekk støv og spindelvev, og gjør deg klar for en sesong med svingende hofter og lette sko!


Scenehuset ligger rett ved Majorstuhuset.

Det finnes dessverre ikke matter på Scenehuset, så du må ha med deg egen matte. Jeg tar med baller og annet utstyr til alle, men ta gjerne med dine egne hvis du foretrekker det.

Scenehuset.jpg