GryBech-Hanssen_0870cweb.jpg
GryBech-Hanssen_0560cweb.jpg

Kvalifikasjoner

Yoga Medicine  - Videreutdanning 500hr - Skulder, Rygg, Hofter, Myofascial Release, Restorative, Yin & Meditation


Neurokinetic Therapy - Sertifisert Level 2 av 3

Axelsons Body Work School  - Diplomert massør

Anatomy Trains UK - Strukturell Balansering

Pavones Yoga Center, Costa Rica - Multidimentional Yoga Teacher RYT-200

Pilates Room - Sertifisert pilatesinstruktør

Statens Balletthøgskole - danser

 

Velkommen!

Med bakgrunn som profesjonell danser i Norge og utlandet i snart 25 år har jeg et hjerte som brenner for alle former for bevegelse. Jo mer jeg fordyper meg i menneskekroppens anatomi, desto mer fascinert blir jeg, og jo tydeligere blir det hvor ufattelig sammensatt og komplekse vi er - hver for oss og som del av en større helhet.

Jeg har praktisert yoga i mer enn 13 år og fullført 300 timer videreutdannelse med Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine. Jeg har også undervist pilates siden 2007. I tillegg er jeg sertifisert innen Anatomy Trains Strukturell Balansering, en form for manuell terapi som behandler kroppens bindevev med et helhetlig utgangspunkt i holdnings- og bevegelsesmønstre. Jeg underviser yoga og pilates i grupper og terapeutiske privattimer, og assisterer Tiffany Cruikshank på Yoga Medicine kurs internasjonalt.

I mine klasser og privattimer håper jeg at du skal oppleve gleden ved å ta vare på både kropp og sjel, og på en trygg måte nå nye nivåer av styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Min tilnærming er både detaljorientert og helhetlig, bevisst og lekfull.

Somawork

Somawork er er resultat av all kunnskap og erfaring jeg har samlet gjennom årene. I verktøykassa har jeg bevisstgjørende trening og holdningskorrigerende manuell behandling, som i kombinasjon kan bidra til å endre dysfunksjonelle bevegelsesmønstre, skjevheter og kompensasjoner.

Når vi vet hva som forårsaker smerte og dysfunksjon, kan vi sammen, ved hjelp av bevisst trening og manuell behandling - hver for seg eller i kombinasjon - gjøre grep som kan skape positive endringer over tid.

Mitt ubeskjedne mål er å bli den bevegelsesterapeuten jeg har savnet gjennom min egen dansekarriere. Med grundig kunnskap om anatomi, bevegelse og funksjon håper jeg å kunne hjelpe deg å avdekke årsaken til akkurat dine plager og utfordringer, og ikke bare behandle symptomene.

Jeg jobber med aktive dansere, stillesittende kontorarbeidere og alt der imellom. Fagfeltet er i stadig utvikling, og en sentral del av min praksis er å holde meg oppdatert på spennende forskning og nye teknikker gjennom kurs med ledende utøvere i de respektive fagfeltene.

Jeg har undervist dans, pilates og yoga for PRODA-Profesjonell Dansetrening, studentene ved KhiO og Norges Dansehøyskole, flere av de store pilates- og treningsstudioene i Oslo, og et antall større bedrifter.