VELKOMMEN

SOMAWORK

SMART TRENING FOR EN KROPP DET ER GODT Å BO I

 
baller.jpg

Nyheter

Untitled design-5.png

En milepæl Mars 2019

Etter 2 1/2 års jobbing har jeg endelig fullført mine 500 timer utdanning i yoga og kan kalle meg Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialist!

I prosessen har jeg fått masse kunnskap og erfaring med å jobbe terapeutisk og forebyggende med yoga som verktøy i grupper og en-til-en. 

Har du utfordringer eller «vondter», kan jeg kanskje hjelpe deg med noen øvelser og strategier du kan jobbe videre med på egen hånd.

Les mer om Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialists her.

IMG_4812.jpg

Artikkel for Yoga Medicine Mai 2019

Flere timer om dagen i en kontorstol, bilsetet eller sofaen kan gjøre hofteleddsbøyerne våre korte og stramme, og redusere musklene og bindevevets evne til å gli over hverandre når vi er i bevegelse.

Selv om hofteleddsbøyerne dine kan føles stramme og korte, er det ikke nødvendigvis sånn at de trenger å bli lenger. I de fleste tilfeller trenger disse musklene mobilisering og styrke, heller enn tøyninger.

Dette har jeg skrevet en artikkel om for Yoga Medicine. Du kan lese den her.

reverse_anjali.jpg

Release & Reset på Kjernekraft Høsten 2019

Vil du lære noen teknikker for å løse opp spenninger og forebygge slitasje og belastningsskader?

Workshopen Release & Reset kombinerer Myofascial release, eller bindevevsmassasje, med kunnskap om hvordan kroppen din er satt sammen.

Her lærer du hvordan du selv, ved hjelp av Myofascial release (MFR) kan skape sirkulasjon, og stimulere bindevevet til å fornye seg og reparere skader.

 

Somawork

I Somawork kombineres elementer og erfaring fra yoga, pilates, dans, mindfulness, bindevevsterapi, strukturell balansering og nevrologisk omprogrammering for å hjelpe deg å skape positive og varige endringer og økt livskvalitet.

GryBech-Hanssen_0008cweb.jpg

Gry Bech-Hanssen

Yoga//Pilates//Strukturell Balansering

Gry har jobbet som profesjonell danser i Norge og utlandet i over 20 år og praktisert yoga i snart 15 år. I 2007 utdannet hun seg videre som pilatesinstruktør, og har siden utvidet repertoaret med bindevevsterapi, Neurokinetic Therapy og klassisk massasje. Hun er Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialist og assisterer kurs med Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine internasjonalt.

Hennes ubeskjedne mål er å bli den bevegelsesterapeuten hun har savnet gjennom sin egen dansekarriere. Med grundig kunnskap om anatomi, bevegelse og funksjon håper hun å kunne hjelpe deg å avdekke årsaken til akkurat dine plager og utfordringer, og ikke bare behandle symptomene.

 
GryBech-Hanssen_0798cweb.jpg
De egentlige hemmelighetene på veien til lykke er besluttsomhet, anstrengelse og tid.
— Dalai Lama

 

fot_større.jpg