Why Your Diaphragm Could Be the Core Strength Game-Changer You’ve Overlooked

2a_TVA_s.jpg

Visste du at hvordan du puster (eller ikke) påvirker hvor effektivt musklene dine jobber?

Diafragma, eller mellomgulvet, er vår viktigste pustemuskel. Den er nært forbundet med den dype kjernemuskulaturen vår, og spenninger her kan få konsekvenser for styrken, ikke bare i magemusklene, men i hele kroppen.

Alle de dype musklene jobber sammen for å danne et stabilt fundament for all bevegelse. Når dette fundamentet er svakt beveger vi oss mindre effektivt fordi de større og mer overfladiske musklene nå har fått en ekstra oppgave med å holde alt på plass samtidig som de beveger oss.

I artikkelen jeg har skrevet for Yoga Journal kan du lese mer, og få noen tips for å løse spenninger i mellomgulvet og styrke kjernemuskulaturen.

Gry Bech-Hanssen